//Pinky Moustache
I Love You Muhammad Haziem :*

Thursday, 31 January 2013 @ 07:27 | 0 Comment [s]

Hey2 shera ada story nak share dengan awak2 semua . hari tu kan2 . time balik sekolah kan2 ? shera kan selalu balik dengan aziem . hahaha . rajin sayang shera nie setiap hari hantar shera balik . hahaha . pada satu hari tu kan . shera nak bagi hadiah dekat dia tapi shera malu . nak tahu shera buat apa ? hahaha . okay . shera suruh dia jalan dulu sebab shera malu nak keluarkan hadiah tu dari beg . hahaha . dia pun pelik je tengok perangai shera time tu . hahaha lepas shera dah ambil hadiah tu kan2 ? shera baru jalan dengan dia . tapi shera tak tunjuk lagi hadiah tu dekat dia . shera genggam je hadiah tu . hahaha . padahal dia tak tahu . and then jalan2 . shera sengaja je nyanyi lagu sayang . hahaha . saja nak bagi dia geram . hahaha . sebenarnya dia tak minat pun dengan lagu sayang tu . shera saje je . nak bagi dia geram . shera nyanyi punya nyanyi . shera jerit "Sayangggggggggggg" . banyak kali lahh shera jerit . hahaha . saje je . then dia cakap " ye saya" . then shera cakap hahaha tak de apa2 saje je nak panggil . then dia cakap kenapa dengan shera nie senyum2 . hahaha . shera just say nothing . and last2 nak balik dah . shera kata dekat dia meyh sini kejap . hahaha sengal . lepas tu shera kata bak tangan lepas tu shera letak lahh hadiah tu dekat tangan dia and genggam sebab malu punya pasal . bila dah bagi tu . dia cakap alahai tu pun nak malu bagi hadiah . bagi je lahh tu pun nak malu . hahaha mestilah malu first time kot bagi dia hadiah . hahaha . shera hanya mampu senyum je . and nak tahu tak hadiah tu apa ? hadiah tu ada lahh keychain hahaha . yang tertulis "I LOVE YOU" . btw saya sayang MUHAMMAD HAZIEM tau2 . tak de sesiapa yang boleh ambil dia dari saya . kalau sesiapa berani kacau dan menggedik dengan dia saya pergi serang orang tu . jangan main2 . and kepada aziem jangan nak curang ye . awak curang saya tumbuk awak :*


Older Post | Newer Post
The Disclaimer





Hi visiter.Welcome to my blog!It's full with moustache and too pinky !
Navigations!





Diary About Stuff Site


Let's Talk!






The Credits!



Template by : Dirah | Sor
Basecode by : Farisyaa | Nurynn
Full Edited : YOUR NAME
Owned : YOUR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!