//Pinky Moustache
Genting Highland :P

Saturday, 2 February 2013 @ 01:47 | 0 Comment [s]

Hai , hai and hai kepada pembaca blogger shera . semalam shera pergi genting highland shera tidur dekat sana . tapi sehari je lahh . btw shera tak suka time nak naik pergi genting highland sebab banyak sangat jalan bengkang bengkok . hah tak suka sebab membuatkan kepala shera nie pening . haish rasa nak hentak2 dekat dinding pun ada . sebab pening gila . and bila dah sampai genting . hantar beg kejap dekat bilik . then rehat . ingatkan boleh rehat satu hari dekat bilik . shera pun apa lagi ambil hp text aziem "sayang , jom OTP" . and last2 bila dah separuh jalan OTP tu . mummy shera call *dush jatuh katil* aww sakit . hahaha :P . mengacau je shera nak OTP . haish mummy call sebab ajak main permainan dekat outdoor . okay fine nak tak nak pergi juga . kalau tak pergi nanti mummy membebel . shera malas nak dengar kalau mummy membebel . hohohoho :P . k sengal . sementara tunggu mummy siap tu sempat lagi tu shera OTP dengan aziem hahaha . tu pun cakap slow2 . tak boleh cakap kuat2 nanti kalau mummy dengar malu shera . habis kena bahan kalau mummy tau . haish . and semua dah bersiap . apa lagi turun lahh bawah nak pergi main permainan dekat outdoor . hahaha . shera ingatkan tak nak masuk outdoor sebab shera tau kalau shera masuk outdoor bukannya shera main sangat pun . lagi pun shera nie kan takut dengan benda gayat . so tak berapa nak confident lahh . hahaha . actually first sekali main permainan dekat situ main permainan apa entah tak tahu apa nama dia . permainan tu shera kena temankan adik shera yang kecil tu but last2 benda tu lambat nak gerak . adik shera yang kecil pun meragam so terpaksa lahh shera naik sorang2 jadi budak kecil sekejap hahahaha . malu pun ada lahh . and lepas main permainan tu shera and family pergi makan kejap . hahaha perut pun dah lapar . so apa lagi makan lahh kan ? hahaha . and lepas dah makan tu . sambung balik main permainan apa yang ada dekat dalam outdoor tu . hah ? shera nak bagitahu nie . buat pertama kalinya shera naik roller coaster . like seriously gayat gila but best lahh . and ini lahh kali terakhir shera akan naik roller coaster because bila dah naik tu ya allah jantung nie macam nak tercabut dibuatnya . haish . dalam hati shera asyik cakap "bila nak sampai nie?" . aduyaiiii . seriously malu gila sebab shera menjerit macam orang gila . hahahahaha . lakar2 je . adik shera lahh nie ajak shera main roller coaster kononya nak cuba lettew . hahaha . lepas shera main roller coaster tu . nak tau tak shera main permainan apa ? shera main permainan ulat bulu yang punya monorail . seriously bosan gila dia punya kelajuan memang laju gila lahh kan ? haish banyak kali berhenti ada lahh . adik shera yang kecil tu lahh nak sangat naik benda alah tu . shera tak tahu lahh apa yang best sangat naik ulat bulu tu err *tangan dibahu mata ke atas* .  and lepas main permainan tu shera main permainan apa ye ? hah shera main permainan boating tu pun shera paksa adik shera temankan shera . kalau tak shera naik lahh sorang2 . sebab shera teringin nak naik benda alah tu mana tau best kan ? hahaha . memang best naik boating tu but yang shera geram shera tak dapat nak kayuh sampai hujung . geramnya . arghhhhhhhhhhhh . *ambil bantal baling bawah* .nak tak nak shera terpaksa mengalah pergi ke tempat asal . haish bengong . and then shera ingatkan nak naik bumper boat . but adik shera tak nak . and then shera lalu dekat depan bumper boat . ada orang lalu dekat sebelah shera dia cakap ada orang yang dekat bumper boat tu kirim salam . and shera pun dah pelik dah ? hah ada orang kirim salam ? then dia kata nampak tak orang yang tengah duduk tu . then shera cakap lahh tak nampak . then dia kata lahai tak nampak ke ? then dia pun tunjuk . then shera pun ye kan je lahh . padahal shera tak nampak pun . and then balik hotel berehat . and hari nie lahh baru balik KL . haish time nak turun dari genting tu seriously tak suka . menyampah gila . sebab shera rasa nak muntah time nak turun tu . shera tak rasa pening but rasa nak muntah . shera pun tahan je lahh sampai balik rumah . ergghhh . serius tak suka kalau kayak gitu . okay lahh sorry sebab shera berceloteh panjang sangat dekat blog nie . sorry k sorry . shera tau nanti mesti korang jemu kan bila baca nanti . hohohoho . sorry :P


Older Post | Newer Post
The Disclaimer





Hi visiter.Welcome to my blog!It's full with moustache and too pinky !
Navigations!





Diary About Stuff Site


Let's Talk!






The Credits!



Template by : Dirah | Sor
Basecode by : Farisyaa | Nurynn
Full Edited : YOUR NAME
Owned : YOUR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!