//Pinky Moustache
Happy Anniversary 4 Months :*

Saturday, 23 February 2013 @ 18:08 | 0 Comment [s]




Entry untuk 4 bulan nie terpaksa shera baru update sekarang sebab beberapa minggu yang lalu shera begitu busy . okay btw shera dengan aziem dah 4 bulan bersama . rasanya bersyukur sangat2 . terima kasih untuk 4 bulan nie ye sayang . saya bahagia bila bersama dengan awak sayang . walaupun pada 4 bulan kita bersama kita bergaduh it's okay lahh . adat lahh tu kalau orang bercinta ada pergaduhan kan2 ? rasanya sekejap je dah 4 bulan bersama . sayang , shera janji shera akan pertahankan relayy kita nie ye sayang . aziem pun sama kena lahh janji ye sayang . kita berdua dah janji untuk berkahwin kan ? yup . sememangnya . dan kita berharap apa yang kita impikan tu bakal tercapai . shera nak sehidup mati bersama aziem . shera akan tunggu pada saat kita akan dinikahkan ye sayang . shera harap aziem akan menjadi lelaki yang terakhir untuk shera . shera berharap aziem adalah lelaki yang akan menceriakan suasana kehidupan shera suatu hari nanti . btw shera sayang aziem sangat2 . ILOVEYOUSOMUCH SAYANGGGGGG :*






Older Post | Newer Post
The Disclaimer





Hi visiter.Welcome to my blog!It's full with moustache and too pinky !
Navigations!





Diary About Stuff Site


Let's Talk!






The Credits!



Template by : Dirah | Sor
Basecode by : Farisyaa | Nurynn
Full Edited : YOUR NAME
Owned : YOUR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!