//Pinky Moustache
R.E.D.H.A :')

Saturday, 2 March 2013 @ 17:59 | 0 Comment [s]

Assalamualaikum semua , hmmm exam yang untuk pertama kalinya pada tahun ini . sangat mengecewakan bagi shera . hmm buat masa sekarang nie 2 subject shera dah gagal . subject apa yang gagal ? biar lahh rahsia mana boleh bagitahu . dan result untuk 2 subject itu sangat mengecewakan untuk shera . shera untuk tabahkan hati bila dapat result macam tu . untuk exam yang kali ke 2 nanti shera akan berusaha sebaik mungkin insyallah . bila shera dapat tau result shera yang pertama gagal . shera rasa sedih sangat2 . kenapa cikgu sebut nama shera then bagitahu markah ? arghhhhh . boleh dikatakan shera gagal yang paling rendah sekali . ya allah shera tak pernah segagal macam tu . bila shera dapat tahu result shera macam tu nak menangis pun ada . tapi shera tahan je . shera tak nak lahh nangis depan kawan2 nanti diorang cakap apa pula . then bila dah dapat tahu markah shera tak bersemangat nak belajar then shera tak sabar nak tunggu rehat .tapi bila dah bunyi loceng rehat . shera lahh orang yang pertama pergi rehat . pergi ke kantin semua shera . shera beli macam2 itu lahh ini lahh sampai kawan shera sedekahkan makanan dekat shera sebab dia tak lapar . shera apa lagi makan je lahh . shera tak pedulikan orang di sekeliling shera . shera tak peduli diorang nak cakap apa . cakap lahh . sebab time tu memang tengah tension tahap gaban . fuhh nie lahh kali pertama shera tension shera makan banyak2 . selama nie shera tak pernah buat . ye lahh shera tak tahu nak buat apa time tension itu lahh kerja shera . selalunya kalau shera tension shera suka dengar lagu . tapi lagu tak de nak buat macam mana . dah 2 subject gagal . hmmm tak sanggup nak tengok result2 yang lain . ya allah kalau shera dapat result yang seterusnya harap2 bila tengok markah hati shera ini menyenangkan . insyallah :') . esok shera last exam iaitu Agama Islam wish me luck ye guys :*


Older Post | Newer Post
The Disclaimer





Hi visiter.Welcome to my blog!It's full with moustache and too pinky !
Navigations!





Diary About Stuff Site


Let's Talk!






The Credits!



Template by : Dirah | Sor
Basecode by : Farisyaa | Nurynn
Full Edited : YOUR NAME
Owned : YOUR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!