//Pinky Moustache
I Hate You So Much !!

Saturday, 19 October 2013 @ 02:07 | 0 Comment [s]

I Hate You so so so much . nak tau siapa aku benci ? okay . aku benci tengok guru kelas aku rapat dengan budak kelas lain . arghh . seriously sakit hati . hanya tuhan saja yang tau . makin lama makin menyampah aku tengok perangai guru kelas aku tu dengan anak2 murid kesayangan dia , mana tak sakit hati dengan budak kelas lain dia sayang bagaikan menatang minyak yang penuh . dengan kelas aku ? arghh tak de pun macam tu . setiap kali masuk kelas pun mesti macam tak de mood . aku tak kisah kalau diorang nak layan guru kelas aku but tak perlu lahh berlebihan . ingat aku dengan budak kelas aku tak sakit hati ke tengok perangai korang yang terlalu over . tak cukup2 dekat kelas nak jumpa . seboleh2nya nak jumpa dekat depan kelas juga . fuck you lahh . kan dah mencarut . erghh guru kelas aku tu sekali aku dah bagi sentap takkan tak sedar2 lagi kot . ye lahh dengan budak kelas lain siap belanja itu ini . siap pergi ke Cameron Highland lagi tu . so sweet . euwww nak muntah aku . ehhh jangan sampai aku dengan budak kelas aku serang budak kelas kau . cuba lahh kalau kau rasa guru kelas kau orang lain ambil hak kau . mesti kau sakit hati kan ? kau tak terasa ke hah ? yang anak2 murid dia terasa dengan perangai korang . sumpah aku cakap aku benci satu kelas kau . sakai so much .

Saya Kembali :)

Saturday, 21 September 2013 @ 22:22 | 0 Comment [s]

Assalamualaikum saya sudah kembali ? hihihi miss me ? hahaha mesti rindu kan ? sebab saya dah lama tak update blog kan ? hahaha . saya pun rindu awak semua juga . saya dah lama tak update blog sebab saya private blog saya sebab saya nak edit blog . nie pun sekarang saya edit balik nie pun tak habis edit lagi , sorry lahh dah lama tak update , bukannya tak nak update . tapi kadang2 saya malas nak update dan kadang2 ada benda yang tak mengizinkan saya untuk mengupdate . hohoho . malas lahh nak berceloteh panjang2 , nanti sampai ke esok pagi takkan habis kalau berceloteh . nanti kalau ada masa lagi saya update lagi ehh . bye awak semua :*

5 Months Anniversary :*

Sunday, 24 March 2013 @ 07:18 | 0 Comment [s]

Hai sayang2ku semua . btw saya and aziem kami dah 5 bulan 2 minggu 4 hari bersama . Alhamdulillah sampai sekarang kami masih lagi bersama . walaupun banyak rintangan yang berlaku di antara kami berdua kami berdua tetap dapat menyelesaikannya dengan baik . bergaduh ? normally lahh kalau orang bercinta bergaduh kan ? kalau tak bergaduh tak romantik lahh . hahaha . sengal . saya berharap hubungan saya dengan aziem kekal sampai nafas terakhir saya . insyallah . ILOVEYOUSAYANG . jangan pernah tinggalkan saya tau2 . sebab saya tak sanggup nak kehilangan awak . saya harap awak tak pernah berhenti mencintai saya :* . XOXO :D

R.E.D.H.A :')

Saturday, 2 March 2013 @ 17:59 | 0 Comment [s]

Assalamualaikum semua , hmmm exam yang untuk pertama kalinya pada tahun ini . sangat mengecewakan bagi shera . hmm buat masa sekarang nie 2 subject shera dah gagal . subject apa yang gagal ? biar lahh rahsia mana boleh bagitahu . dan result untuk 2 subject itu sangat mengecewakan untuk shera . shera untuk tabahkan hati bila dapat result macam tu . untuk exam yang kali ke 2 nanti shera akan berusaha sebaik mungkin insyallah . bila shera dapat tau result shera yang pertama gagal . shera rasa sedih sangat2 . kenapa cikgu sebut nama shera then bagitahu markah ? arghhhhh . boleh dikatakan shera gagal yang paling rendah sekali . ya allah shera tak pernah segagal macam tu . bila shera dapat tahu result shera macam tu nak menangis pun ada . tapi shera tahan je . shera tak nak lahh nangis depan kawan2 nanti diorang cakap apa pula . then bila dah dapat tahu markah shera tak bersemangat nak belajar then shera tak sabar nak tunggu rehat .tapi bila dah bunyi loceng rehat . shera lahh orang yang pertama pergi rehat . pergi ke kantin semua shera . shera beli macam2 itu lahh ini lahh sampai kawan shera sedekahkan makanan dekat shera sebab dia tak lapar . shera apa lagi makan je lahh . shera tak pedulikan orang di sekeliling shera . shera tak peduli diorang nak cakap apa . cakap lahh . sebab time tu memang tengah tension tahap gaban . fuhh nie lahh kali pertama shera tension shera makan banyak2 . selama nie shera tak pernah buat . ye lahh shera tak tahu nak buat apa time tension itu lahh kerja shera . selalunya kalau shera tension shera suka dengar lagu . tapi lagu tak de nak buat macam mana . dah 2 subject gagal . hmmm tak sanggup nak tengok result2 yang lain . ya allah kalau shera dapat result yang seterusnya harap2 bila tengok markah hati shera ini menyenangkan . insyallah :') . esok shera last exam iaitu Agama Islam wish me luck ye guys :*

Hmmm :'/

Saturday, 23 February 2013 @ 23:47 | 0 Comment [s]

Ya Allah kenapa hidup aku macam nie ? ya allah aku nak menangis bila mak aku macam tak restu hubungan aku dengan aziem . ya allah seriously aku sedih gila . macam2 mak aku cakap . kenapa dengan mak aku nie ? ya allah sakitnya hati bila mak aku cakap macam tu . ya allah sampai sekarang air mata aku mengalir . air mata aku tak nak berhenti . aku sayang aziem sangat2 aku tak pernah ada boyfriend yang macam dia prihatin , take care dan segala2nya . ya allah aku bahagia bila bersama dengan aziem . tapi kenapa mak aku cakap macam nie ? kenapa mak aku cakap belum tentu "kau kahwin dengan dia " . "belum tentu dia jodoh kau' . Ya allah sakitnya hati . mak aku nie macam nak doakan aku macam tu je . ya allah aku betul2 sayang aziem .   aku tak sanggup nak berpisah dengan dia . ya allah kenapa bermacam2 masalah yang datang dalam hidup aku ? ya allah kenapa engkau duga aku sebegini ya allah . aku tak kuat nak laluinya sorang2 . tapi aku akan cuba untuk menghadapinya seorang diri . ya allah engkau berikan lahh aku kesabaran dan ketabahan . agar aku mampu untuk bertahan dengan kehidupan aku . jujur ku akui hidup aku tak pernah bahagia . sebab tu lahh aku ingin mendapat kebahagiaan yang aku nak selama nie . dengannya aziem ada disisi aku dah membuatkan aku bahagia . ya allah . begitu banyak kenangan aku dengan aziem .  ya allah rasa peritnya hati nie . ini lahh kehidupan aku yang sebenar . kehidupan aku yang penuh dengan kesedihan . setiap hari aku terpaksa senyum gelak ketawa dekat depan semua orang kerana aku tak nak orang yang aku sayang risau pasal aku . aku buat macam tu sebab aku nak hiburkan hati aku . aku tak tahu nak mengadu dekat siapa kalau bukan dekat blog nie siapa lagi aku nak mengadu ? aku tak de tempat mengadu . Ya allah setiap hari aku cuba untuk bersabar dan tabah . sebab aku selalu cari ketabahan kalau aku jatuh dari segala masalah . orang selalu ingat yang aku nie tak de masalah . tapi aku memang banyak masalah . kenapa dugaan percintaan aku dengan aziem terlalu berat . ya allah kenapa cinta kami di duga seperti ini ? apa salah aku ? apa dosa aku ? salah ke aku cuba untuk hidup bahagia . orang selalu kata kalau ada dugaan seperti ini jika kita bersabar akan menimbulkan kebahagiaan . ya allah aku tak nak berpisah dengan aziem . ya allah engkau pertahankalah percintaan kami sehingga cinta kami menjadi cinta yang sah di matamu ya allah . *taip sambil menangis habis keypad nie basah dibuatnya . air mata aku macam air sungai tak boleh nak berhenti . sesiapa boleh pinjamkan bahu untuk aku tak untuk lepaskan air mata aku*

Happy Anniversary 4 Months :*

@ 18:08 | 0 Comment [s]




Entry untuk 4 bulan nie terpaksa shera baru update sekarang sebab beberapa minggu yang lalu shera begitu busy . okay btw shera dengan aziem dah 4 bulan bersama . rasanya bersyukur sangat2 . terima kasih untuk 4 bulan nie ye sayang . saya bahagia bila bersama dengan awak sayang . walaupun pada 4 bulan kita bersama kita bergaduh it's okay lahh . adat lahh tu kalau orang bercinta ada pergaduhan kan2 ? rasanya sekejap je dah 4 bulan bersama . sayang , shera janji shera akan pertahankan relayy kita nie ye sayang . aziem pun sama kena lahh janji ye sayang . kita berdua dah janji untuk berkahwin kan ? yup . sememangnya . dan kita berharap apa yang kita impikan tu bakal tercapai . shera nak sehidup mati bersama aziem . shera akan tunggu pada saat kita akan dinikahkan ye sayang . shera harap aziem akan menjadi lelaki yang terakhir untuk shera . shera berharap aziem adalah lelaki yang akan menceriakan suasana kehidupan shera suatu hari nanti . btw shera sayang aziem sangat2 . ILOVEYOUSOMUCH SAYANGGGGGG :*





Genting Highland :P

Saturday, 2 February 2013 @ 01:47 | 0 Comment [s]

Hai , hai and hai kepada pembaca blogger shera . semalam shera pergi genting highland shera tidur dekat sana . tapi sehari je lahh . btw shera tak suka time nak naik pergi genting highland sebab banyak sangat jalan bengkang bengkok . hah tak suka sebab membuatkan kepala shera nie pening . haish rasa nak hentak2 dekat dinding pun ada . sebab pening gila . and bila dah sampai genting . hantar beg kejap dekat bilik . then rehat . ingatkan boleh rehat satu hari dekat bilik . shera pun apa lagi ambil hp text aziem "sayang , jom OTP" . and last2 bila dah separuh jalan OTP tu . mummy shera call *dush jatuh katil* aww sakit . hahaha :P . mengacau je shera nak OTP . haish mummy call sebab ajak main permainan dekat outdoor . okay fine nak tak nak pergi juga . kalau tak pergi nanti mummy membebel . shera malas nak dengar kalau mummy membebel . hohohoho :P . k sengal . sementara tunggu mummy siap tu sempat lagi tu shera OTP dengan aziem hahaha . tu pun cakap slow2 . tak boleh cakap kuat2 nanti kalau mummy dengar malu shera . habis kena bahan kalau mummy tau . haish . and semua dah bersiap . apa lagi turun lahh bawah nak pergi main permainan dekat outdoor . hahaha . shera ingatkan tak nak masuk outdoor sebab shera tau kalau shera masuk outdoor bukannya shera main sangat pun . lagi pun shera nie kan takut dengan benda gayat . so tak berapa nak confident lahh . hahaha . actually first sekali main permainan dekat situ main permainan apa entah tak tahu apa nama dia . permainan tu shera kena temankan adik shera yang kecil tu but last2 benda tu lambat nak gerak . adik shera yang kecil pun meragam so terpaksa lahh shera naik sorang2 jadi budak kecil sekejap hahahaha . malu pun ada lahh . and lepas main permainan tu shera and family pergi makan kejap . hahaha perut pun dah lapar . so apa lagi makan lahh kan ? hahaha . and lepas dah makan tu . sambung balik main permainan apa yang ada dekat dalam outdoor tu . hah ? shera nak bagitahu nie . buat pertama kalinya shera naik roller coaster . like seriously gayat gila but best lahh . and ini lahh kali terakhir shera akan naik roller coaster because bila dah naik tu ya allah jantung nie macam nak tercabut dibuatnya . haish . dalam hati shera asyik cakap "bila nak sampai nie?" . aduyaiiii . seriously malu gila sebab shera menjerit macam orang gila . hahahahaha . lakar2 je . adik shera lahh nie ajak shera main roller coaster kononya nak cuba lettew . hahaha . lepas shera main roller coaster tu . nak tau tak shera main permainan apa ? shera main permainan ulat bulu yang punya monorail . seriously bosan gila dia punya kelajuan memang laju gila lahh kan ? haish banyak kali berhenti ada lahh . adik shera yang kecil tu lahh nak sangat naik benda alah tu . shera tak tahu lahh apa yang best sangat naik ulat bulu tu err *tangan dibahu mata ke atas* .  and lepas main permainan tu shera main permainan apa ye ? hah shera main permainan boating tu pun shera paksa adik shera temankan shera . kalau tak shera naik lahh sorang2 . sebab shera teringin nak naik benda alah tu mana tau best kan ? hahaha . memang best naik boating tu but yang shera geram shera tak dapat nak kayuh sampai hujung . geramnya . arghhhhhhhhhhhh . *ambil bantal baling bawah* .nak tak nak shera terpaksa mengalah pergi ke tempat asal . haish bengong . and then shera ingatkan nak naik bumper boat . but adik shera tak nak . and then shera lalu dekat depan bumper boat . ada orang lalu dekat sebelah shera dia cakap ada orang yang dekat bumper boat tu kirim salam . and shera pun dah pelik dah ? hah ada orang kirim salam ? then dia kata nampak tak orang yang tengah duduk tu . then shera cakap lahh tak nampak . then dia kata lahai tak nampak ke ? then dia pun tunjuk . then shera pun ye kan je lahh . padahal shera tak nampak pun . and then balik hotel berehat . and hari nie lahh baru balik KL . haish time nak turun dari genting tu seriously tak suka . menyampah gila . sebab shera rasa nak muntah time nak turun tu . shera tak rasa pening but rasa nak muntah . shera pun tahan je lahh sampai balik rumah . ergghhh . serius tak suka kalau kayak gitu . okay lahh sorry sebab shera berceloteh panjang sangat dekat blog nie . sorry k sorry . shera tau nanti mesti korang jemu kan bila baca nanti . hohohoho . sorry :P


Older Post
The Disclaimer





Hi visiter.Welcome to my blog!It's full with moustache and too pinky !
Navigations!





Diary About Stuff Site


Let's Talk!






The Credits!



Template by : Dirah | Sor
Basecode by : Farisyaa | Nurynn
Full Edited : YOUR NAME
Owned : YOUR NAME

Best View at GOOGLE CHROME!